5 meest waanzinnige manieren waardoor mensen miljonairs zijn geworden

Er zijn geen grenzen voor degenen met een grenzenlose fantasie. Het blijkt dat je geen genie hoeft te zijn om een miljonair te worden. Wat je nodig hebt is een afwijkende wijze van denken en een beetje geluk. Dit zijn vijf van de meest waanzinnige manieren waardoor mensen miljonairs zijn geworden.

1. Zonnebrillen voor honden

Hebben honden zonnebrillen nodig? Of willen ze graag zonnebrillen dragen? Waarschijnlijk niet, maar deze zonnebrillen bestaan echt. De persoon welke met het idee kwam is miljonair geworden. Het idee is zo overbodig en nutteloos, maar dit kon het niet verhinderen om deze persoon miljonair te maken.

Zonnebrillen voor honden

2. Een website voor miljoenen

Misschien heb je al van deze website gehoord. De man die met het idee kwam heeft marketing gestudeerd. Hij kocht een web domain en maakte een webpagina met 1 miljoen pixels. Het idee was om pixels te verkopen. De prijs van 1 pixel was 1 dollar. De website is wereldwijd populair geworden. Het was voor bedrijven een briljante mogelijkheid om hun bedrijf te promoten.

Een website voor miljoenen

3. Mail van de Kerstman

Doe alsof je de Kerstman bent. Neem een adres op de Noordpool (waar je nooit bent geweest) en vraag van ouders $ 10 voor elke brief die je beantwoord hebt. Zo word je rijk! De man die met het idee kwam heeft sinds 2001 tot nu toe meer dan 200.000 brieven beantwoord. Het interessante idee bracht hem miljoenen dollars.

Mail van de Kerstman

4. Embryonale ontmoeting

Vrouwen bedenken altijd duizenden manieren om hun familie en partner te vertellen, dat ze zwanger zijn. Het nieuws kan nog verrassender worden met een digitale kaart die het nieuws namens jou brengt. Nog een idee voor miljoenen, dus!

Embryonale ontmoeting

5. Huisdier van steen

Het klinkt interessant, maar is het niet. Werkelijk is de steen volkomen normaal. Het enige verschil tussen deze steen en de stenen in je tuin of op straat, is dat deze ogen heeft. Op een bepaalde manier is het idee succesvol geworden en heeft het enkele miljoenen aan de bedenker gebracht.

Huisdier van steen

Om uw gebruikerservaring te verbeteren maakt onze website gebruik van cookies.