Chinese man ontvangt 120.000 schadevergoeding omdat zijn (ex)vrouw lelijk is

Chinese man ontvangt 120.000 schadevergoeding omdat zijn (ex)vrouw lelijk is

Ze zeggen dat schoonheid van binnen zit maar meneer Feng uit het noorden van China was het hier niet mee eens. Jian Feng, klaagde zijn vrouw aan omdat ze lelijk was, hij won zijn zaak en werd bekroond met schadevergoeding van 120.000 dollar.

Meneer Feng zei dat hij pas ontevreden was met het uiterlijk van zijn vrouw toen de eerste dochter van het echtpaar geboren werd.

Hij was bij de geboorte geschokt over het uiterlijk van zijn kind, hij noemde het kind “ongelofelijk lelijk” en beweerde dat ze absoluut niet op één van haar ouders leek.

Meneer Feng was zo verontwaardigd dat hij in eerste instantie zijn vrouw beschuldigde van overspel. Geconfronteerd met de beschuldiging, gaf zijn vrouw toe dat ze rond de 100.000 dollar had uitgegeven aan plastische chirurgie waardoor haar uiterlijk drastisch veranderde.

Ze had de ingreep gedaan voordat ze haar man ontmoette en had hem nooit verteld over haar transformatie. Meneer Feng vroeg een scheiding aan en starte een rechtzaak, hierbij voerde hij aan dat zijn vrouw hem had bedrogen en hem overtuigd had om met haar te trouwen onder valse voorwendselen. De rechter was het met hem eens en kende hem een schadevergoeding van 120.000 dollar toe.

 

Om uw gebruikerservaring te verbeteren maakt onze website gebruik van cookies.