Het duurste speelgoed

Het duurste speelgoed

Het blijkt dat veel speelgoed een hoop geld waard is, kijk snel of je niet een van deze speeltjes op zolder hebt liggen, Het zal blijken dat je een uitstekende investering hebt gedaan!

1. G.I. Joe “Mickey Mouse” Cobra.

Het duurste speelgoed

 

De originele prijs van dit speeltje was ongeveer 50 cent. In 1982 kon je het bijna in elk huishouden vinden omdat juist toen de kinderprogramma’s van start gingen met het uitbrengen van speelgoed. Gedurende deze evolutie was deze serie de enigste serie met rechte armen, welke eind 1983 gemaakt zijn. Dit speeltje is nu rond de 300 dollar waard mits het in goede staat is!

2. Barbie.

Het duurste speelgoed

Wat wil elk meisje met kerst? Barbieee! Het is onvoorstelbaar hoe populair dit speelgoed was en nogsteeds is. Jaren geleden was de prijs van deze barbie pop 19,99 dollar. De hele oplage van 300.000 stuks werd zo snel verkocht dat nu iedere verzamelaar bereid is tot 400 dollar uit te geven voor deze prinses.

3. Star Wars Ewok

Het duurste speelgoed

De kleine beren waren erg populair in de laatste serie van Star Wars. Het duurde niet lang voordat deze kleine beertjes als speelgoed verkrijgbaar waren. Deze set is nog amper 30 jaar oud maar zeer zeldzaam. De prijs in 1984 was 17 dollar, vandaag de dag zijn er mensen zijn welke bereid zijn om er 5,998.98 dollar voor te betalen.

4. Dwergen van Star Wars

    Het duurste speelgoed

Natuurlijk is er ook ander populair Star Wars speelgoed maar de meeste kinderen vonden deze kleine man met de kap erg cool. De eigenaar van dit speeltje kan er een prijs van rond de 2000 dollar voor vragen.

5. Auto

Het duurste speelgoed

Er is een kans er 1 te bezitten. Verzamelaars zijn bereid rond de 15.250 dollar te betalen voor dit grappige karretje. Het merk moet Hot Wheel zijn. Ga opzoek naar dit beest en voor je het weet heb je genoeg geld om een grotere versie te kopen!

6. Nintendo Stadium Events

Het duurste speelgoed

Is het mogelijk even een vakantie te boeken naar het jaar 1987?? Er zijn van deze serie slechts 200 exemplaren geproduceerd, daarna is overgegaan op een model met een andere joystick. U kunt een van de gelukkige zijn, wat u direct een bedrag van 22.800 dollar oplevert! Na onderzoek is er gebleken dat er slechts 10 tot 20 exemplaren wereldwijd gevonden kunnen worden.

7. Elastische Batman

Het duurste speelgoed

Misschien heb je ze wel eens gezien. Deze elastische Batman verscheen in 1979 en werd een hit bij het jonge publiek. Bovendien is dit speeltje oersterk. De Mego Elastic Company werd veroordeeld voor het maken van speelgoed zonder dat hiervoor franchise rechten betaald werden, de productie moest worden stilgelegd. Naar verwachting zijn er nog van deze 2 poppen overgebleven. De waarde is 15.000 dollar per stuk!

Om uw gebruikerservaring te verbeteren maakt onze website gebruik van cookies.