Meest gekke uitvindingen

Meest gekke uitvindingen

De Japanners lopen vooruit op elke bedenkbare technologie. De eerste kleurentelevisie was afkomstig uit Japan, de wereldberoemde merken Sony, Panasonic. De eerste versie van de playstation de “SEGA” en ga zo maar door. De Japanners weten hoe ze het leven leuker en gemakkelijker kunnen maken voor de hele wereld. Soms zijn er momenten van iets teveel enthousiasme wat leide tot deze meest gekke uitvindingen.

1. “Welcome to Japan” bh.

Meest gekke uitvindingen

Lingerie voor het verwelkomen van internationale toeristen! Deze BH beschikt over 3 knoppen, zodra je hier op drukt hoor je een welkomstboodschap in 3 talen (Engels, Chinees en Koreaans). Tevens is er de mogelijkheid om de vlaggetjes van de reisleider aan beide zijden van de bh te bevestigen. Als toevoeging aan deze toeristische bh is er ook een rokje beschikbaar met daarop een landkaart van Japan. We wensen je een goede reis!

2. 10 in 1 Tuingereedschap.

Meest gekke uitvindingen

Het Zwitsers zakmes voor in de tuin! Alle gereedschappen altijd bij de hand, geen slecht idee maar helaas kost het veel moeite om de gehele uitruisting te dragen laat staan te gebruiken.

3. “Water besparen” Paraplu.

Meest gekke uitvindingen

Zodra je thuis komt na een stevige regenbui heb je met deze paraplu genoeg water opgevangen om een lekkere warme kop thee te zetten voor heel het huishouden. Met ons regenachtige weer in Nederland is het nadeel dat de opvangtank al heel snel te zwaar zal worden om te dragen.

4. Helm voor een dutje in de metro.

Meest gekke uitvindingen

Plak eenvoudig de zuignap op het raam en weltrusten. Iedereen heeft wel eens van die momenten dat je echt even toe bent aan een heerlijk dutje. Het grootste probleem is natuurlijk het missen van je halte daarvoor is deze helm dan ook uitgerust met een bordje, zodat je medereizigers weten wanneer ze je wakker moeten maken! We houden het natuurlijk in het midden of het wel zo verstandig is om te rekenen op vreemden.

5. Boterstick.

Meest gekke uitvindingen

De pritstick voor op brood! Het maakt je misschien bang dat je brood straks overal aan blijft plakken maar het deinsde de Japanners niet terug deze uitvinding op de markt te brengen. Eenvoudig je brood klaarmaken zonder knoeien.

6. De schoonmaak baby.

Meest gekke uitvindingen

Wat is er nu mooier dan kinderen die ook nog eens huishoudelijke klusjes doen. Dit pakje is ideaal voor baby’s en peuters die opweg zijn naar hun eerste stapjes, tot die tijd houden ze het huis spik en spam!

7. De verkoudheidshoed.

Meest gekke uitvindingen

Een loopneus je begint al moe te worden als je er aan denkt, het heet dan ook niet voor niets een loopneus omdat je constand bezig bent met het halen van tissues of toiletpapier. Deze verkoudheidshoed maakt hier voorgoed een einde aan. Een ander bijkomend voordeel..deze hoed is ook zeer effectief bij noodgevallen.

8. Zoiets als een pruik.

Meest gekke uitvindingen

Met deze Japanse pruik heb je direct weelderig mooi haar, deze pruik is uitgevonden in de tijd van Elvis.

9. Vader-Moeder.

Meest gekke uitvindingen

Zoals we weten maakt werken een groot deel uit van het leven in Japan. Als moeder naar het werk is kan vader met deze strap-on bh de kleine voeden. De ideale oplossing voor een druk gezin!

10. Het knuffel kussen.

Meest gekke uitvindingen

Vrouwen houden van knuffelen, de uitvinder van dit kussen was waarschijnlijk een man die hier helemaal genoeg van had en vandaar met deze oplossing kwam. Met een beetje parfum en illusie kom je een heel eind met dit knuffel kussen.. Weltrusten!

11. Patriotic pads.

Meest gekke uitvindingen

Blauw en wit…jij voegt rood toe!