Verwen jezelf tijdens de feestdagen

Kerst en Nieuwjaar staan weer voor de deur. Daarom hebben we hier de fashion en beauty trends voor dit seizoen geselecteerd. Zodat je er tijdens de feestdagen schitterend uitziet! Verwen jezelf en laat je stralen. Betreed 2016 in stijl!

Haarstijl Trends 2016

harNYE

Word opgemerkt met een glimmende haarband met steentjes of juwelen in je haar. Deze feestdagen is een romantische uitstraling zeer modern. Lichte krullen en gouden of zilveren sterren in je haar maken je chic en stijlvol.

Onze favoriete ❤️‍ producten ?

Makeup Trends

makeup

Met makeup kan je de ogen of de lippen accentueren. Creëer zelf een intense blik met veel glans in zilver of goud en gebruik een kleur lipgloss welke dicht bij je huid komt. Als je je lippen wil accentueren, kies dan voor een vuurrood of bordeaux lippenstift, gebruik alleen mascara en eyeliner voor de ogen.

Onze favoriete ❤️‍ producten ?

Nagels

nagels

Je manicure is een belangrijk onderdeel van je outfit. Kies voor een nagellak met brokaat, mix kleuren zodat je een doorloop effect kan bereiken of decoreer je nagels met gouden of zilveren streepjes.

Onze favoriete ❤️‍ producten ?

Outfits
outfit

Laat je stralen in een glimmende pailletten jurk. Kies voor een simpele zwarte jurk of een stijlvolle jumpsuit in donkere wijn kleur, gecombineerd met een paar glanzende gouden hoge haken. Shine, Shine, Shine!

Onze favoriete ❤️‍ producten ?

Om uw gebruikerservaring te verbeteren maakt onze website gebruik van cookies.