Zomer Make-up

Zomer Make-up

Een van de beste manieren om jezelf uit te drukken deze zomer is door gebruik te maken van heldere en kleurrijke make-up. Felle kleuren zijn helemaal in en geven je een exotische en avontuurlijke look.
Hierbij geven we je enkele tips voor een indrukwekkende uitstraling!

1. Gekleurde Eyeliner.

Breng een gekleurde eyeliner aan op je ooglid in de kleuren fijn groen, blauw, paars of bordeaux. Deze techniek benadrukt je ogen op de best mogelijke manier. Maak deze look af met een lichte blos en een neutrale (matte) lippenstift.

Zomer Make-up

2. Rode lipstick

Rode lippen zijn gemaakt om te kussen! Rood is de kleur van passie en is meer modern dan ooit.
De beste vriend van deze rode lipstick is een neutrale oog make-up – eyeliner of oogschaduw in warme kleuren (chocolade, cappuccino, vanille).

Zomer Make-up

3. Markeer de binnenste ooghoek.

Een andere sexy manier om de schoonheid van je ogen te onthullen. Gebruik heldere tinten roze en paars welke de diepte van je look goed benadrukken, gebruik vervolgens een lipgloss in dezelfde tint. Deze look maak je af met een mooie zwarte mascara.

Zomer Make-up

4. Peach Blush

Zo fris als een perzik! Deze magische nuance vervaagd met een slag van de borstel tekenen van vermoeidheid en donkere kringen onder de ogen zijn direct minder zichtbaar. Breng een licht oranje blos aan en maak daarna je look af met een zwart oogpotlood en een mooie lipgloss.

Zomer Make-up

5. Purple Shadows

Lila tinten blijven gewoon altijd modern. Het andere goede nieuws is dat deze kleur perfect past bij elk soort huid en haartype. Smokey eyes met een paarse oogschaduw vormen een vuurwerk van emoties op een warme zomernacht. De paarse tinten kunnen ideaal worden gecombineerd met de tinten: goud, blauw roze en zwart.

Zomer Make-up

6. Gekleurde mascara

Een aanrader voor in elke zomerse handtas, Want we zijn klaar om te gaan flirten met een prachtig kleurenpallet! De kleur blauw past perfect bij blauwe ogen, bij donkere ogen staat de kleur blauw of paars het best. Groen past uiteraard goed bij groene ogen maar past ook prima bij bruine ogen. De meest belangrijke make-up om iedereen te laten zien dat je helemaal klaar bent voor de zomer, fris en spannend!

Zomer Make-up

Om uw gebruikerservaring te verbeteren maakt onze website gebruik van cookies.