Anny van Buul Juweliers

Anny van Buul Juweliers

Anny van Buul Juweliers is een familiebedrijf. En met haar 2 vestigingen, in de Kerkstraat in de binnenstad van Den Bosch en in de Helftheuvelpassage, is Anny van Buul al meer dan 35 jaar een begrip. Het bedrijf heeft nu de grootste collectie sieraden en horloges van Zuid-Nederland. Sinds 2 jaar is er nu ook de mogelijkheid om online te bestellen, op Annyvanbuul.com en is heel Nederland nu meer dan welkom!

Annyvanbuul.com verkoopt sieraden van bekende merken zoals Fossil, Mi- Moneda, Silk, Esprit, Melano, Zinzi en nog veel meer.

Annyvanbuul.com biedt tevens horloges van de merken Pulsar, Lorus, Ice-Watch, FlikFlak en andere kwaliteitsmerken. De webshop is aangesloten bij de Federatie goud & zilver.

Fossil
Fossil sieraden, geliefd bij menig sieraden liefhebster. Alle artikelen van Fossil zijn gemaakt van staal en leer of een combinatie daarvan.

Michael Kors horloges
Michael Kors horloges hebben een internationaal en chique uitstraling. Er zit voor iedereen iets tussen.

Swarovski
Swarovski sieraden zijn trendy en glamorous. Sinds enkele jaren maken zij ook de mooiste sieraden. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een speciale slijptechniek. De slijptechniek zorgt voor de prachtige glans van de Swarovski sieraden.

Sale sieraden
Alle producten in de uitverkoop.