Decathlon

Decathlon.nl

Decathlon is een Franse sportwinkelketen die is opgericht in 1976. Decathlon is de grootste sportwinkel ter wereld met in totaal meer dan 700 vestigingen wereldwijd, waarvan 5 in Nederland. Met een breed assortiment aan scherp geprijsde sportartikelen zorgt Decathlon.nl ervoor dat sporten toegankelijk wordt voor iedereen. Omdat de producten binnenshuis worden ontwikkeld kan Decathlon.nl de prijzen laag houden, maar hoeven er geen compromissen gesloten te worden als het gaat om kwaliteit!

Naast de teamsporten en het outdoor gedeelte, staat Decathlon (wereldwijd) bekend om haar fietsen van het eigen merk B-Twin en ook dit merk staat bekend om haar prijs-kwaliteitverhouding. Dat B-Twin echt gelooft in haar eigen producten, blijkt wel uit het feit dat mensen op een fiets een levenslange garantie krijgen. B-Twin heeft voor ieder wat wils, denk aan fietsen voor kinderen die net hun eerste meters maken, kinderfietsen, stevige mountainbikes of razendsnelle racefietsen.

Decathlon.nl heeft ook veel sportartikelen voor verschillende teamsporten, fitness, ruitersport, precisiesporten, watersporten en hengelsport. Mocht u een nieuwe sport willen proberen, kijk dan eens rond in de webshop!