Designmeubelsite

Designmeubelsite.nl

Designmeubelsite.nl levert designmeubelen, lampen, banken tafels, stoelen en verlichting voor thuis of op kantoor. Het assortiment bestaat op dit moment uit ca. 550 producten. Een groot deel van het assortiment is altijd voorradig om te kunnen voorzien in een snelle verzending. Alle bestellingen worden GRATIS bezorgd. Daarnaast heeft de klant 14 dagen retourrecht.

– 2 jaar garantie
– Hoge kwaliteit
– Deskundig advies

Verlichting
Het aanbrengen van de juiste verlichting kan het interieur van een woning maximaal tot zijn recht laten komen. Ook bepaalt verlichting voor een groot deel de sfeer. Dit geldt niet alleen voor de woonkamer, maar ook in de keuken, badkamer, slaapkamer etc.
Er zijn erg veel verschillende soorten lampen. Zo heb je tafellampen, hanglampen, wandlampen en vloerlampen. Elke lamp zorgt voor zijn of eigen functies of sfeer bepaling.
U kunt deze topkwaliteit exclusieve verlichting direct online bestellen.

Design Bezoekersstoelen
Natuurlijk wilt u uw bezoek gastvrij ontvangen en verwelkomen in een aangename omgeving. Wij stellen een uitgebreide collectie bezoekersstoelen aan u voor. Een collectie die opvalt door haar verscheidenheid, originaliteit en exclusiviteit.
Resultaat is een welkom entree voor uw klanten en uw personeel

Ergonomische bureaustoelen
Een goede bureaustoel herkent u daarom onder andere aan hoe vrij en ongehinderd u zich hierop kunt bewegen. De vakterm hiervoor is dynamisch zitten. Uw bureaustoel dient daarvoor juist ingesteld te zijn. Lichaam en stoel vormen dan bij iedere beweging en in elke houding een eenheid
Goed zitten in een steeds veranderende zithouding resulteert in een natuurlijke belasting en ontspanning van het spierstelstel en de wervelschijven. Bovendien wordt de aanvoer van de voedingsstoffen in de tussenwervelschijven bevorderd en krijgt het spierstelsel voldoende doorbloeding. Maar wat teveel is, is teveel: af en toe opstaan en bewegen activeert lichaam en geest.

Design Tafels
Wanneer u een stijlvol interieur wilt creëren zijn passende design meubels en design lampen onmisbaar. Goed ontworpen meubels en lampen vormen de basis van de uitstraling van uw interieur. Ze laten niet alleen zien wat voor smaak u heeft, maar zijn ook een vertegenwoordiging van uw levensstandaard en welvaart. Door ons grote aanbod van verschillende soorten design meubels, design lampen en modellen maken wij het u gemakkelijker om u te onderscheiden van anderen in de inrichting van uw woning en kantoor.