FASHION FOR HOME

FASHION FOR HOME

FASHION FOR HOME is een internationale meubelwinkel uit Berlijn dat individuele designermeubels en accessoires online aanbiedt. Meubelstukken ontworpen door succesvolle designers, worden in gerenommeerde meubelfabrieken geproduceerd waarbij alleen eerlijke materialen worden gebruikt. Door pas te produceren nadat de bestelling is geplaatst, worden extra kosten van tussenhandelaren en opslagkosten vermeden. Dit resulteert in hoogwaardige meubelstukken voor een eerlijke prijs-kwaliteitverhouding.

Wat maakt FASHION FOR HOME aantrekkelijk voor de consument?

FASHION FOR HOME maakt designer meubels betaalbaar en biedt de klant, in vergelijking tot traditionele meubelhuizen, tot 50% prijsvoordeel.

FASHION FOR HOME ontwikkelt, produceert en vermarkt zijn collectie zelf waardoor er geen tussenhandelaren zijn. De designers van FASHION FOR HOME zijn bekende namen zoals Reinhard Dienes, Karsten Weigel en de “Berliner Design Friends”.

Bovendien biedt FASHION FOR HOME de hoogste kwaliteit voor lage prijzen. De productie wordt uitsluitend verricht in gerenommeerde fabrieken en is onderhevig aan een streng kwaliteitsmanagement systeem met 100% kwaliteitscontrole.

De klanten van FASHION FOR HOME prijzen de buitengewone service en de professionaliteit van onze online meubelonderneming. FASHION FOR HOME hecht veel waarde aan een overtuigende prijs- kwaliteitverhouding en maakt daarmee innovatieve meubels met esthetisch, modern en aansprekend design, voor iedereen mogelijk.

 

Meubels bij FASHION FOR HOME