Lichtbehandeling

Lichtbehandeling.nl

Licht is helend en verzorgend. Voor veel kwalen is lichttherapie de oplossing, denk hierbij aan een herfstdip, winterdepressie, psoriasis, acne, spierpijn en jetlag. Lichttherapie is een behandeling waarbij de gebruiker wordt blootgesteld aan intensief licht. Lichtbehandeling.nl is de webshop waar voor iedere kwaal een lamp te vinden is. Lichttherapie is uiterst doeltreffend en volkomen veilig: geen gebruik van UV en Infrarood dus ook veilig voor de huid.

Lichttherapielampen worden in veel gevallen vergoed door de ziektekostenverzekering (met een verwijsbrief van de huisarts of medisch specialist).

Lichtbehandeling.nl vindt het belangrijk om geen valse verwachtingen te wekken: licht is niet de ultieme genezer die in alle gevallen de aandoening of kwaal geneest. Maar licht kan, mits goed gebruikt, voor verlichting en verbetering zorgen.

Lichttherapielampen worden vooral gekocht om seizoensgebonden depressies aan te pakken. In Nederland zijn tussen 955.000 – 1.285.000 personen die in meer of mindere mate last hebben van seizoensgebonden depressie. Voorbeelden daarvan zijn de winterdepressie en de herfstdip. Klachten gaan vaak over prikkelbaarheid, gebrek aan energie en overmatige slaperigheid. Als de dagen langer worden, verdwijnen de klachten om vervolgens in de herfst weer terug te komen.

INNOSOL® Rondo daglicht therapielamp
Winnaar van de European Consumers Choice Award in 2010!
De elegante vormgeving en compacte afmetingen van de INNOSOL® Rondo een van de populairste daglicht therapielampen op de markt. Niet voor niets heeft deze lamp de Consumer Choice Award gewonnen.

Infraroodlampen
Diepwerkende warmte voor een doeltreffende therapie bij de bestrijding van spierklachten en verkoudheid

Burn-out?
Last van burn-out? Kijk eens op lichtbehandeling.nl!

Menopauze?
Last van menopauze? Kijk eens op lichtbehandeling.nl!

Acne?
Last van acne? Kijk eens op lichtbehandeling.nl!