Luchtbehandeling

Luchtbehandeling.nl

Luchtbehandeling.nl is dé specialist op het gebied van apparatuur voor het behandelen van luchtvochtigheid. Denk hierbij aan het reinigen, bevochtigen, ontvochten en het verspreiden van etherische geuren.

› Luchtbevochtigers
Voor de gemiddelde mens ligt de optimale relatieve luchtvochtigheid tussen 45% en 55%. Te droge lucht van slechte kwaliteit kan voor volwassenen en kinderen veel problemen opleveren, zoals: ademhalingsproblemen en uitdroging. Daarnaast is het reguleren van de luchtvochtigheid ook zeer positief voor mensen met een allergie. Luchtbehandeling.nl verkoopt luchtbevochtigers met een ioserende werking en luchtreinigers die schadelijke pollen verwijderd. Deze luchtbevochtigers zijn te bestellen in verschillende vormen en maten, geschikt voor de huiskamer, slaapkamer en kinderkamer.

› Aroma verdampers
Aroma verdampers zorgen niet alleen voor de verspreiding van koude gearomatiseerde stoom, maar ook voor aangename variaties met gekleurd licht. Door etherische oliën toe te voegen aan het water, kan de aroma verdamper ook een aangename geur verspreiden.