Tafel-design

Tafel-design.nl

Vanuit een passie voor mooi design en een gezonde Rotterdamse mentaliteit is enkele jaren geleden Tafel-design.nl gestart; een webwinkel gespecialiseerd in design tafels. Onder een eigen label BEDEAUX ontwerp en produceert Tafel-design.nl eigentijdse design tafels. De collectie van Tafel-design.nl kenmerkt zich vooral door de heldere vormgeving en duurzame materialen. Met als uitgangspunt dat elk product in de webwinkel van Tafel-design.nl een design tafel of een product rondom de tafel is. Tafel-design.nl biedt tevens een platform voor andere talentvolle ontwerpers.

In de webwinkel vindt u een brede collectie van gerenommeerde merken, ontwerpen van jonge designers en ontwerpen van eigen hand. Het assortiment bestaat onder andere uit design tafels, hippe bureaus, robuust tuinmeubilair, functionele kinderzitjes, prachtige eetbanken en bijzettafels. 24 uur per dag online keuze uit design tafels, stoelen en accessoires. Uniek zijn de tafels onder eigen label en de samenwerking met andere jonge designers, hierdoor blijft de collectie van Tafel-design.nl altijd weer verrassend.

Als u een keuze heeft gemaakt, zorgt Tafel-design.nl er natuurlijk voor dat uw nieuwe tafel met de nodige zorg en aandacht bij u thuis wordt afgeleverd. Verzending gebeurt gratis binnen Nederland.

Design stoelen van Ahrend en Gispen
Klassieke comfortabele design stoel. Gratis thuisbezorgd!
Switch Table
Demontabele design tafel. In verschillende maten leverbaar.
Eetbank of tafelbank!
Comfortabel en design. Bekijk het aanbod online!