Tapijtenstore

Tapijtenstore.nl

Tapijtenstore.nl is een webshop met een breed assortiment aan vloerkleden, tapijten en kindervloerkleden. De grote collectie bevat zowel hoogpolige als laagpolige vloerkleden voor in de woonkamer, eetkamer, kinderkamer en hal. Bij Tapijtenstore.nl ontvangen consumenten altijd korting op hun aankoop waardoor een goedkope inrichting voor iedereen is weggelegd.

Tapijtenstore.nl kan een lage prijs garanderen door direct in te kopen bij de fabrikanten en een volledig geautomatiseerd bestelproces. Hierdoor lijdt de kwaliteit van de vloerkleden niet onder de prijs. De vloerkleden en tapijten van Tapijtenstore.nl zijn kwalitatief, uniek en goedkoop. Tapijtenstore.nl biedt de laagste prijsgarantie op alle vloerkleden en tapijten waardoor consumenten nooit teveel betalen.

Bij Tapijtenstore.nl kunnen consumenten rekenen op een goede service en een snelle bezorging in Nederland en België. Bij vragen of opmerkingen staat de vriendelijke klantenservice altijd klaar en consumenten kunnen rekenen op een retourrecht van 14 dagen. Het uitgebreide assortiment stijlvolle vloerkleden tegen de laagste prijs zal iedereen verbazen.

Grote vloerkleden
Middelgrote vloerkleden
Tapijten
Kleurvol Vloerkleed
Hoogpolige vloerkleden
Kindervloerkleden