Trendhopper

Trendhopper.nl

Trendhopper.nl biedt al jaren een winkel vol ideeën op het gebied van wonen, slapen, tienerslapen en accessoires. De winkelformule telt momenteel 20 vestigingen, waarvan 19 in Nederland en 1 in België.

Sinds december 2012 ondergaat de formule een complete metamorfose. De winkels worden één voor één omgebouwd wat resulteert in een eigentijdse nieuwe look die klaar is voor de toekomst.

Bij de nieuwe formule hoort tevens een nieuwe online winkel. Deze is sinds december 2012 online. Het jaar 2013 zal gebruikt worden om deze online omgeving verder te ontwikkelen en voorzien van een groot assortiment, unieke inricht tools en nog veel meer!

Bij Trendhopper heb je een ruime keuze uit bureaus, stoelen en kasten. Leuk werken hoeft niet duur te zijn.
Kantoor aan huis of op zoek naar een geschikte werkplek om je administratie te doen? Je vind hier een ruime keuze uit bureaus, bureaustoelen en opbergkasten. Voor iedere smaak en functie wat wils! En ook leuk werken hoeft niet duur te zijn!
Bij Trendhopper vindt je de lamp waar je al zo lang op zoek naar bent!
Onze verlichtingscollectie moet je toch niet te licht opvatten! Vind hier de lamp voor boven je eettafel waar je al zo lang naar op zoek bent! Of die mooie booglamp, waar je ook nog onderdoor kunt lopen zonder je hoofd te stoten! Of nog beter: stel je lamp zelf samen in het Labp!
De laatste trends en de beste deals vind je in de folder van Trendhopper.
Blijf op de hoogte van de laatste trends en de beste deals via de folder van Trendhopper.
Sale bij Trendhopper
Het is weer sale bij Trendhopper. Profiteer nu van de beste aanbiedingen!